søndag 5. oktober 2014

Eplechips.


Jeg har laget eplechips av et par epler fra hagen. Det er veldig enkelt å få til og kjempegodt. Jentene mine elsker disse, og det er en super ting å sende med i matpakken.


Har du lyst å prve så er framgansmåten såher:
-   Sett stekepvnen på 100g. Ved varmluft kan du ha i flere brett samtidig.
-   Stikk kjernehuset utav eplet. Bruk potet/gullerotskrelleren.
-   Skjær opp eplet i tynne skiver.
-   Legg på stekeplate og strø på kanel.
-   Stek i 1 time.


-   Etter 1 time tar du de ut av ovnen, snur alle sammen og setter de inn i ovnen igjen.
-   La de steke videre på 100 grader i 1 - 1 1/2 time følg med og smak om du lurer på 
    om de er ferdige. De skal være litt seige.


Lykke til:)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar