torsdag 30. august 2012

Klær fra Barfota



Aldrig før i min nettbutikk historie har jeg opplevd så stor pågang på noe, som jeg opplevde i går kveld på klærne fra Barfota. Wow! Sier bare jeg. Så gøy. Kjolene er i bommulsjersey og med en helt fantstisk passform. Sitter fint over og under bysten, også skrår de godt utover slik at det er god plass til mage og stomp uten at det strammer der. Det er nemlig det verste jeg vet. Må gå og holle inne magen hele dagen. Har jeg gjort i 100 år snart, og nå gidder jeg altså ikke det mer. I kjolene kunne jeg som er som en mus over skuldrene. Altså 34-36. Og mye større over hoftene og baken (38/40) ha en small, og det var fortsatt god vidde i skjrtet. Den er bare nydelig på:)



Denne slølvgenseren har jeg også sikret meg. Den har v-hals og er litt glam da. Den er grå, men genseren er strikket med dobbel trå: En grå vanlig og en sølvtrå. Nydelig til fest og kul til hverdags. Fin til det sorte skjørtet.  Jeg elsker gensere som er overcized.

I dag blir den store pakkedagen. Så nå må jeg løpe. Ha en fin dag da, alle sammen:)

3 kommentarer:

  1. Hei Ragnhild !!! Hihi,jeg ler godt av språket ditt......mage som er i veien,og romper som er for brede og store.......kan du skjønne hvorfor vi skal belemres med disse upraktiske utgavene av sorten ???? Nei,det begriper jeg ikke......for jeg kjenner det stemmer veldig godt på meg selv,vettu... Og nettopp derfor,likte jeg disse plaggene veldig godt,elsker store gensere,jeg også...og kjolen var også kjempefin !!! Ønsker deg en fortsatt fin torsdag,her fra varme Bodø.

    SvarSlett
  2. Wow for en lækker kjole, er det norsk?

    Klem Helle

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei
      Ja den er norsk. Veldig flinke Norske jenter som står bak dette merket.
      Klem

      Slett